Overname Gedi sports

 

Vanaf 11 september 2017 is Gedi Sports overgenomen door HekonValentijn. De activiteiten van het mooie bedrijf dat door Gerard en Diana Straatman is opgebouwd, worden voortgezet vanuit Zwolle. 

 

Zie voor meer info: www.hekonvalentijn.nl 

 

over Gedi Sports

Gedi Sports is een jong en kostenbesparend bedrijf dat een totaalpakket aan relatiegeschenken levert op het gebied van SPORT, PROMOTIE- en RECLAME ARTIKELEN.

Klik op een van de onderstaande producten voor meer informatie.

 

 

Het fraaie en zeer uitgebreide assortiment relatiegeschenken van Gedi Sports uit Vollenhove bestaat onder andere uit strooiartikelen, zoals ballpoints en aanstekers, maar ook uit diverse textiel, aardewerk/glaswerk en luxe relatiegeschenken.

Door een nauwe samenwerking met vele betrouwbare leveranciers in relatiegeschenken in binnen- en buitenland zijn wij in staat bijna alles te leveren wat onze klant wenst. Alle relatiegeschenken kunnen worden voorzien van een duurzame bedrukking.

Onze deskundige medewerkers kunnen u over de verschillende mogelijkheden uitgebreid informeren.

Gedi Sports is altijd voordelig als het gaat om relatiegeschenken. U vind ons aan de productieweg 1 in Vollenhove (vlakbij Lelystad en Emmeloord in de Noordoost polder (Flevoland)). Dus het adres voor: pennen, aanstekers, chique relatiegeschenken, bedrukte t-shirts, tshirts, sportkleding, bedrukte sportkleding, sportprijzen, bedrukken van sportprijzen, maatwerk custom made weggevers, reclame balonnen, reclame en bedrijfskleding en nog veel meer. In Vollenhove (regio Zwolle) moet u wezen.

Gedi Sports: Glashard de voordeligste!

 

Momenteel hebben wij een aktie met 2 kwaliteiten T-shirs, kijk snel!

Klik hier voor meer informatie en aanbiedingen!

 

Gedi Sports, Productieweg 1, 8325 EZ Vollenhove  |  0527-243000  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SPORT          RECLAME          PROMOTIE