Druktechnieken

Zeefdruk - Textieldruk:

Bij deze techniek wordt een zeefdrukraam gemaakt met daarin een gespannen doek.
Middels een bepaald proces wordt het aan te brengen logo uitgespaard op het doek. Tijdens het aanbrengen van het logo wordt er met een kam inkt gehaald over de "uitsparingen" in het doek zodat middels de "vrije" ruimte de inkt en dus uw logo op het artikel wordt aangebracht.

Lasergraveren:

Met behulp van een laser wordt uw logo aangebracht op het geselecteerde artikel.
Vooraf wordt uw logo ingelezen in de computer die de laser aanstuurt tijdens het overbrengingsproces. Deze druktechniek heeft als voordeel, dat zelfs het kleinste detail van uw logo zichtbaar is op het artikel.

Blinddruk:

Met behulp van een stempel, in de vorm van het aan te brengen logo, wordt het logo zonder gebruik van enige inkt, in het materiaal gedrukt. Dit proces wordt met name gebruikt voor lederen en kunstlederen artikelen.

Etsen:

Bij deze techniek wordt het logo uitgespaard uit een sjabloon. Dit sjabloon wordt over het artikel aangebracht, waarna de etsvloeistof op de uitsparing wordt aangebracht. Door de reactie van de etsvloeistof op het materiaal van het artikel wordt het logo "aangebracht".

Tampondruk:

Bij tampondruk wordt een sjabloon gemaakt van het aan te brengen logo. Dit sjabloon wordt met inkt gevuld, waarna de tampon (een siliconenkussen) de inkt van het sjabloon neemt en overbrengt op het artikel. Dankzij verschillende tamponvormen is het ook mogelijk oneffen oppervlakten te bedrukken.

Borduren:

Voordat de borduurmachine middels naald en draad uw logo stikt op het artikel, wordt het logo gedigitaliseerd en opgeslagen. Een computer stuurt daarna de borduurmachine aan met als gevolg dat de borduring geheel automatisch wordt uitgevoerd.

Transferdruk:

Dit proces is met name geschikt voor het aanbrengen van een logo op paraplu's en textiel. Nadat uw één of meerkleuren logo gedrukt is op thermisch papier wordt het met gebruik van verhitting op het artiekel aangebracht.

Doming:

Domingstickers zijn stickers die voorzien zijn van een doorzichtige opbollende kunststoflaag van slechts enkele millimeters waardoor uw logo is "beschermd". Door de opbollende kunststoflaag krijgt het logo een 3D effect hetgeen uw logo een perfecte uitstraling geeft.

Gedi Sports, Productieweg 1, 8325 EZ Vollenhove  |  0527-243000  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SPORT          RECLAME          PROMOTIE